6/2/08

Πόσο σου μοιάζω...

…Μετά βδελυγμίας ωρυόταν η Κα τάδε για την αδικία που διέπραξε η άτιμη κενωνία εις βάρος της κολλητής της. Δεν προσελήφθη η κολλητή στη δουλειά, παρότι κατείχε τα απαιτούμενα προσόντα και ήτο καλλιεργημένη, συμπαθεστάτη και αξιαγάπητη, όμορφη στο πρόσωπο, καλόγουστη στο ντύσιμο, με IQ άνω του μέσου, προσηνής, χαμογελαστή και εύχαρις, και με… πολλά περιττά κιλά!
Η κενωνία η ρατσίστρια… που αντί να κοιτάξει την κολλητή στα μάτια και να ζυγιάσει το μυαλό μαζί με το IQ του, ζύγιασε το σώμα μαζί με το ξίγκι του και απεφάνθη: υπέρβαρη.
Ακατάλληλη λοιπόν με το extra large size της και πώς να εξυπηρετηθεί ο πελάτης του καταστήματος, που έχει μάθει να τον εξυπηρετούν κομψοί και σβέλτοι υπάλληλοι με όλο χάρη και τσαχπινιά.
Άτιμη κενωνία, ρατσίστρια… που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα και που μεταξύ δύο ίσων επιλέγεις το …λιγνό πετώντας το χοντρό στον κάλαθον της αδικίας και της προκατάληψης!
Τοιουτοτρόπως ωρυόταν μετά βδελυγμίας η Κα τάδε, ώσπου...

…Μετά πάροδον ελαχίστου χρόνου, εναγωνίως έψαχνε προσωπικό να επιγυναικώσει -κατά το επανδρώσει- τάχιστα την επιχείρησή της· ήτο γαρ περίοδος αιχμής και επειγόταν και έψαχνε και ρωτούσε μετά μανίας, γνωστούς κι αγνώστους, ζητώντας υπάλληλο καλλιεργημένο με καλές συστάσεις και τα απαραίτητα προσόντα. Βρέθηκε επιτέλους, με τα απαιτούμενα συν πολυετή και ευδόκιμον σταδιοδρομία, συμπαθεστάτη και αξιαγάπητη, καλόγουστη στο ντύσιμο, με IQ πολύ άνω του μέσου, προσηνής, χαμογελαστή και εύχαρις, και με… πολύ χοντρούς φακούς στα ομματογυάλιά της!
Αχ Κα τάδε μου ρατσίστρια… που αντί να κοιτάξεις τη δύσμοιρη στα μάτια και να ζυγιάσεις το μυαλό μαζί με το IQ του, ζύγιασες τα ομματογυάλια με τον χοντρό φακό τους και απεφάνθης: αόμματη.
Ακατάλληλη λοιπόν με τον …υπέρχοντρο φακό της και πώς θα έλκυε τον πελάτη που έχει μάθει να περιτριγυρίζεται μόνο από μάτια με λεπτεπίλεπτους φακούς.
Αχ Κα τάδε μου στρουθοκαμηλίζουσα… που δε βλέπεις το δοκάρι στο δικό σου το μάτι και προσέχεις την ακίδα στο μάτι τ' αλλουνού!

Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και πόσο σου μοιάζω!


ΥΓ
Δηλώνω υπευθύνως δια το πραγματικόν του γεγονότος
JαμανFου

3 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβά και άλλους τους ρίχνεις στα Τάρταρα...

marianaonice είπε...

Η μαμά μου λέει μιά παροιμία από το χωριό της: "Τα δικά μας είναι σύκα και ζουλιούνται ενώ των άλλων είναι καρύδια και βροντούν"!! Αυτό είναι καλή μου JF η αιτία του ...όντως παράξενου αυτού φαινόμενου που περιγράφεις στο πραγματικά ρεαλιστικό ποστ σου!!
Καλό σου απόγευμα.

jf είπε...

Καλοί μου επισκέπτες μου,
πώς ο σοφός λαός τα συνοψίζει όλα σε 5 λέξεις!